Om eerlijk te zijn zijn we verbaasd dat online, 1-1 bijles niet vaker wordt gebruikt. Er zijn veel grote voordelen aan online bijles. Een factor die hierboven vaak niet wordt genoemd zijn de kosten – wanneer een goede tutor niet naar een sessie hoeft te reizen, heeft hij of zij vaak een veel grotere kans om minder per uur in rekening te brengen.

Ga naar studentsplus.com voor meer informatie over bijles Amsterdam en omgeving.

Lees verder voor meer verbazingwekkende voordelen van online tutoring.

De klok rond beschikbaar

Online docenten zijn over het algemeen 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om studenten te helpen. Dit is een van de belangrijkste voordelen van online tutoring voor hogeschoolstudenten, omdat ze hun studiesessies dienovereenkomstig kunnen inplannen. Soms kan het gebeuren dat studenten tijdens hun studie snel hulp nodig hebben. Met online studiebegeleiding kunnen ze direct op het laatste moment hulp krijgen bij hun studie, of het nu gaat om een test of een opdracht waar ze mee bezig zijn. In tegenstelling tot traditionele bijlessen, waarbij studenten regelmatig de tijd moesten nemen om de lessen bij te wonen en vervolgens uitleg moesten zoeken over hun verwarring.

Leren van de meesters van de disciplines

Een groot academisch voordeel van online tutoring is dat studenten de kans krijgen om te leren van gepassioneerde leraren die de meesters van hun vakgebied zijn. Er zijn duizenden docenten online beschikbaar met verbazingwekkende kennis en praktische ervaring die de studenten een uitgelezen kans geven om hun curiosa in een onderwerp te verkennen. Niet alleen dit, omdat ze met meerdere docenten werken ontwikkelen hun sociale en intellectuele vaardigheden zich op een betere manier. Dit in tegenstelling tot de traditionele bijlessen, waar ze moeten leren van een enkele docent, ondanks zijn of haar gevarieerde niveau van vaardigheid in verschillende vakken.

Een rendabele oplossing

Een andere belangrijke reden om online te studeren kan de betaalbaarheid zijn. Online docenten beweren vandaag de dag dat ze betaalbare maar kwalitatief hoogstaande academische ondersteuning bieden, waardoor het vrij voordelig is om online te leren dan om offline persoonlijk onderwijs te volgen. Het vermindert ook de onnodige kosten voor het woon-werkverkeer van de studenten. Bovendien moeten studenten over het algemeen per sessie betalen, waardoor ze zelf kunnen bepalen hoeveel lessen ze willen volgen en zo hun budget kunnen beheren.

Lees ook: De voors en tegens van het spelen van de Loterij