Rituals brengt de spa naar het comfort van je eigen huis met kwaliteitsingrediënten en een prachtige verpakking in deze speciale editie box. In zijn geheel draait Rituals om jou. Elke dag is een nieuw begin met ontelbare beslissingen die moeten worden genomen, en met geen tekort aan stress in het leven in overvloed, is het nemen van een moment voor jezelf noodzakelijk om een gezonde levensstijl te behouden.

Voor de laatste informatie over Rituals sale producten, klik hier!

Hoe is Rituals tot stand gekomen?

Rituals is een nummer 1 bad- en bodymerk in Europa. Rituals is in 2000 in Parijs opgericht door een internationaal team van experts uit de parfum- en designindustrie. De oprichter Raymond Cloosterman begon zijn avontuur vanuit een diepgewortelde passie. Hij gelooft er heilig in dat we onze dagelijkse routines kunnen transformeren in meer betekenisvolle momenten als we net iets meer aandacht besteden aan de details.

Wat onderscheidt Rituals van andere beautymerken?

Rituals is een uniek luxe lifestyle merk met een passie om je dagelijkse routines te transformeren in meer betekenisvolle ervaringen. Het Rituals concept combineert home en body cosmetics met collecties gebaseerd op Oosterse tradities.

Hoe worden de ingrediënten gekozen en waarom zijn ingrediënten zo belangrijk voor het merk?

Alle geselecteerde ingrediënten hebben hun eigen eeuwenoude wijsheid. De onderscheidende voordelen samen met innovatieve technologieën creëren een unieke manier om deze Oosterse tradities te ervaren. Rituals kiest voor de natuur als inspiratiebron en probeert daarom natuurlijke, hernieuwbare en biologische ingrediënten te gebruiken voor de producten en veilige alternatieven voor alles wat de natuur niet kan bieden.

Wat is de inspiratie achter de lijnen?

Om een paar van de meest populaire lijnen te noemen:

  • De Rituals of Sakura is geïnspireerd op de Japanse traditie van het jaarlijkse bloeifeest van de kersenbloesem. De Rituals of Sakura collectie mengt de zoetheid van kersenbloesem met voedende organische rijstmelk, om elke dag als een nieuw begin te laten voelen.
  • De Rituals of Laughing Buddha is geïnspireerd op het verhaal van een beroemde monnik wiens legendarische lach geluk bracht waar hij ook ging. Eeuwenlang heeft het wrijven over zijn buik symbool gestaan voor geluk en voorspoed. De Ritual of Laughing Buddha collectie brengt een vleugje geluk in het dagelijks leven.
  • De Rituals of Samurai is geïnspireerd op de oude Japanse Samurai krijgers die veel aandacht besteedden aan hun persoonlijke uitstraling. Hun zorgvuldige verzorgingstradities waren gericht op het creëren van een uiterlijk dat kracht, controle en vertrouwen opbouwt om hun gevechten en uitdagingen te ondersteunen. The Ritual of Samurai is gemaakt voor de stedelijke man om elke dag een uitdaging aan te gaan en tot in de puntjes verzorgd te zijn.

Lees ook: Wat is een hybride zonnepaneelsysteem en hoe werkt het?