Hotels boeken via Apps

Als u een hotel nodig hebt in minder dan een week, kunt u veel apps gebruiken om geweldige aanbiedingen te krijgen. U voert gewoon het soort hotel dat u wilt, en de app vindt u een op maximaal 80 procent korting. Er is slechts een addertje onder het gras: U zult niet precies weten waar u verblijft tot nadat u het geboekt hebt, of anders zouden ze de gereduceerde prijs aan het publiek moeten adverteren. Maar je kunt in ieder geval aangeven hoe mooi een plekje je wilt hebben.

Boek een bus via BCS-Bus

Als je van tevoren een bus wilt reserveren, een geweldige manier om minder te betalen dan het toeristenbureau normaal gesproken biedt, is om naar BCS-bus te gaan. Als mensen een verandering van plan hebben en niet hun bus kunnen halen, dan plaatsen ze ze daar, en u kunt het boeken met een enorme korting.

Vluchten op dinsdag boeken

De meeste mensen boeken hun reis later in de week, dus luchtvaartmaatschappijen hebben de neiging om maandagavond deals uit te brengen om hun rust te egaliseren. Zodra een luchtvaartmaatschappij een groot deel plekken vrijgeeft, hebben concurrenten de neiging om te racen om het te evenaren, en dus de beste tarieven zijn vaak allemaal uit op een dinsdagmiddag. Dat gezegd hebbende, kunnen de beste deals veel overstappen hebben, kies dus de eenvoudigste en goedkoopste.

Al je tickets op het internet kopen

Als je van plan bent om naar een club, dierentuin, pretpark of iets anders te gaan dat tickets nodig heeft, betaal je minder door ze online te kopen dan wanneer je er eenmaal bent – zelfs als je ze onderweg via je telefoon koopt.

Gebruik de Incognito-modus tijdens het boeken

Als u veel zoekt naar hotels of vluchten naar een bepaalde bestemming, zullen de algoritmen van adverteerders op pikken op hoe geïnteresseerd je bent en de prijzen. Om deze valkuil te vermijden, zoek altijd in incognito modus.