Een afname van glans en schitter

De zomermaanden kunnen oncontroleerbaar warm zijn, maar er is een manier om uw huis te beschermen tegen de hitte en koel te blijven. Onze venstertinten bieden een manier om de UV-stralen van de zon weg te reflecteren en te voorkomen dat uw huis warmte absorbeert. Bespaar op uw energierekening omdat uw huis beter beschermd is tegen de hitte. Bent u het beu om te moeten loensen om in uw eigen huis te moeten kijken of kunt u uw computer of televisie niet bekijken door de zonnestralen? Onze grote verscheidenheid aan tinten houden ook de vervelende schittering van de zon buiten en zorgen ervoor dat u comfortabel kunt kijken in uw huis.

raamfolie nl

Raamfolie biedt UV (ultraviolet) stralingsbescherming

U kunt dus niet controleren wanneer de zon schijnt, maar u kunt wel bepalen hoe beschermd u bent tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Blootstelling aan UV-stralen is de belangrijkste oorzaak van huidkanker en kan ook huidrimpels veroorzaken. Volgens de Skin Cancer Foundation wordt Window tint aanbevolen als onderdeel van een uitgebreid huidverzorgingsprogramma. Bovendien kunnen UV-stralen er ook voor zorgen dat uw meubels sneller vervagen en verslechteren dan normaal. Wij bieden tal van raampjes die meer dan 99% van alle UV-stralen blokkeren, variërend van lichtgrijs tot het donkerste titanium, die u en uw huis kunnen beschermen tegen de UV-stralen van de zon en tegelijkertijd het uiterlijk en de stijl bieden die u wenst.

Het bespaart u veel energie

Geeft u een fortuin uit aan de kosten van de airconditioning om uw huis koel te houden? Volgens de Nederlandse ministerie van Energie, gaat tot 58% van een rekening van een thuisnutsbedrijf naar verwarming en koeling. Zoals eerder vermeld, helpen onze tinten u aanzienlijk te besparen op de energiekosten in uw huis. Het installeren van raam tint is ook een meer betaalbaar alternatief voor het vervangen van uw ramen. Door uw huis te beschermen tegen de zonnewarmte van onze energiebesparende aslan raamfolie, kan het geld dat u zou uitgeven om uw huis koel te houden met airconditioning ergens anders worden besteed. Uiteindelijk zal de besparing die u zult genieten van onze raamtinten zichzelf terugverdienen in uw rekeningen.

Bescherming voor je meubilair

Is het je ooit opgevallen dat je meubilair in de loop der tijd vervaagt? Hoe zit het met uw tapijten? Dit gebeurt door de UV-stralen die door de ramen van uw huis naar binnen schijnen en die de buitenkant van uw meubels langzaam aantasten. Om dit te voorkomen, bieden onze residentiële raamtinten bescherming tegen UV-stralen die de levensduur van uw meubels en tapijten verlengen, waardoor u de luxe heeft van meer tijd tussen de aankoop van uw meubels en tapijten.

Het kan decoratief zijn

Misschien wilt u, in plaats van veiligheid en beveiliging, wat meer stijl in uw huis brengen. Met onze venstertinten kunt u uw ramen aanpassen en uw huis de uitstraling geven die u altijd al gedroomd heeft. Wilt u uw ramen donkerder maken? Met onze zonnefolie kunt u kiezen uit ons brede spectrum van tinten, van helder tot donker, om uw ramen zo donker te maken als u wilt. Heeft u het gevoel dat uw buren iets te dichtbij zijn? Voeg wat privacy toe met onze optie voor spiegelraampjes met tint, zodat het zicht in uw huis wordt weggenomen. Daarnaast bieden wij onze klanten ook extra raamfolie aan, zoals onze decoratieve folies. Met deze folies kunnen klanten wat privacy toevoegen aan hun badkamer of deur ramen.

Moet u een professionele installatie voor het kleuren van ramen op uw huis, stadswoning of appartement in Nederland. Neem vandaag nog contact met Signwarehouse.nl op voor meer informatie over wat wij voor uw huis kunnen doen.